Actueel

Vrijwilligers gezocht

Voor publieksbegeleiding DOMunder. Het gaat goed met DOMunder, de nieuwe historische attractie van Utrecht. Al meer dan 30.000 bezoekers zijn onder het Domplein op ontdekkingstocht gegaan.

Om het groeiende aantal bezoekers van DOMunder nog beter te kunnen bedienen, zoeken we versterking voor het enthousiaste team van vrijwillige publieksbegeleiders.

Ben jij enthousiast over DOMunder en de fascinerende geschiedenis van 2000 jaar Domplein? Vind jij het leuk om bezoekers mee te nemen op een ondergrondse ontdekkingstocht? Doe jij ook mee, bij voorkeur in de avonden en in het weekend? Laat dan je interesse weten aan coördinator Frank Kaiser via kaiser@domplein2013.nl.

Wat doe je als publieksbegeleider van DOMunder?
DOMunder ontdek je op vaste tijden met een groep van ongeveer 20 personen. De groep wordt door jou ontvangen en gaat met jouw hulp op ontdekkingstocht door DOMunder. Een bezoek duurt circa 1 uur.

Samen met een collega verzorg je de begeleiding van een groep. De bezoekers gaan zelf aan de slag. Je hoeft de groep geen rondleiding te geven en dus ook geen expert in geschiedenis of archeologie te zijn. Je begeleidt en helpt daar waar dat nodig mocht zijn. Het gaat er om dat de bezoekers een aangenaam en goed verlopend verblijf in DOMunder hebben. Onder de bezoekers kunnen zich ook buitenlandse gasten bevinden. Daarnaast vind je het mogelijk prettig om als vrijwilliger op een vast(e) dag(deel) in de week mee te doen en ben je bereid om als dat nodig mocht zijn eens extra te komen, of voor een collega in te vallen?

Wat is DOMunder eigenlijk?
Kijk dit filmpje.

 

OVER INITIATIEF DOMPLEIN

INITIATIEF DOMPLEIN maakt de rijke, verborgen geschiedenis van 2000 jaar Domplein aanraakbaar en beleefbaar